MENU

Lirik Lagu: Kagem Ibu - Arda

Ibu, sing wis nuntun uripku
Sing nresnani aku
Saking suku tekane rambutku



TOP 1 Indonesia


Kagem Ibu Lirik Lagu - Arda

Ibu, sing wis nuntun uripku
Sing nresnani aku
Saking suku tekane rambutku

Ibu, ora kendat dongaku
Aku ra lali wektu
Terus yen iseh ono nyawaku

Tak iling tresno lan ngendikamu
Sing gawe tentrem batinku

Ibu, beninge tuyo wudhu
Seng ngademke atiku



Saben iling kabeh ngendikamu

Ibu ora lali nyuwunku
Impenono aku
senajan sedelo jroning kangenku

Oh ibu, wes kepenak panggonmu
Sedoyo mung nenggo wektu

Neng tangan-tanganku
Tak gegem welingmu
Tak ugemi nganti seprene ora lali

Saben wayah wengi



Soyo cetho ngendikamu
Ngelingake pungkasan ketemu ibu